Ikon for bensintank

Bensinkort: Spar penger på drivstoff!

 

Synes du dette var en nyttig tjeneste?

Da blir vi veldig glade om du bruker 1 minutt til å vurdere oss på Trustpilot!

Alle som gir en vurdering er med i trekningen av en gratis GJENTSTAND (verdi SUM kr), som BESKRIVELSE.

Medlemsrabatter

Bensinkort.no gir deg en oversikt over hvilke medlemskap som gir deg rabatt på drivstoff. Det er penger å spare hvis du er medlem i en av organisasjonene eller foreningene overfor, og dermed er kvalifisert til ekstrarabatt på drivstoff.

Husk imidlertid at noen av de beste bensinkortene kan gi deg høyere drivstoffrabatt enn det du kan få selv om du får medlemskapsrabatt. Se vår oversikt over alle bensinkort for å regne ut hvilket kort som gir høyeste rabatt på drivstoff uavhengig av medlemskap.

Tabellforklaring

  • Medlemskontigenten er enten et fast årlig beløp eller en prosentandel av din brutto inntekt. Når vi har regnet ut årspris for de medlemsskapene som har prosentvis kontigent, har vi tatt utgangspunkt i en inntekt på 400 000 kr. Du kan endre inntekten under "Beregn årlig besparelse" øverst til venstre på denne siden.
  • Besparelsen er regnet ut ved å trekke årlig kontigentutgift fra årlig bensinrabatt. Vi har da tatt utgangspunkt i en kjørelengde på 20 000 km og et drivstoff-forbruk på 0,6 liter/mil. Du kan endre disse parametrene under "Beregn årlig besparelse", slik at de passer ditt bensinforbruk og din årlige kjørelengde.
  • Medlemsskap hos de forskjellige organisasjonene gir selvsagt flere fordeler enn drivstoffrabatt, og du må ta dette med i betraktning når du leser tabellen. Hvis du imidlertid vurderer å bli medlem i en organisasjon bare for å få drivstoffrabatt, er tabellen ekstra nyttig.
Følg oss på Facebook

Følg oss gjerne på vår Facebookside.

Kontakt oss

Send oss en e-post

Sosiale medier: Facebook

Tjenester

Bensinkort.no gjør sammenligning av bensinkort enklere!


Sammenlign bensinkort