Ikon for bensintank

Bensinkort: Spar penger på drivstoff!

 

Om Bensinkort.no

Bensinkort.no drives av Nettbureau AS. Vårt mål er å lage en nettside som gir mest mulig informasjon om de ulike bensinkortene i det norske markedet. Det finnes mange forskjellige kort der ute med ulike rabatter og ulike tilleggstjenester knyttet til seg. Vi jobber for å gi deg en oversikt over bensinkortene slik at du kan velge det med de beste tjenestene og som i tillegg er billigst mulig i bruk.

Søsterside

Om du ønsker en komplett oversikt over kredittkortmarkedet kan du sjekke ut Bensinkort.no sin søsterside Kredittkort.com. Siden gir informasjon om alle kredittkortene på det norske markedet, basert på datafeeds fra Forbrukerrådet.

Personvern

Vi bruker tredjepartsannonseringsselskaper til å vise annonser når du besøker nettstedet vårt. Det kan hende at disse selskapene bruker informasjon (som ikke inkluderer navn, adresse, e-postadresse eller telefonnummer) om dine besøk på flybilletter.com og andre nettsteder for å kunne levere annonser om varer og tjenester som kan være interessante for deg. Hvis du vil ha mer informasjon om denne praksisen og vite mer om dine valg om å ikke la disse selskapene få tilgang til denne informasjonen, kan du klikke her.

Kontakt

Vi tar gjene imot epost på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. hvis du lurer på noe som har med bensinkort eller bensinkort.no å gjøre, eller ønsker å tipse oss om ting vi kan forbedre.

Husk at vi er en uavhengig nettside som ikke har noen formell kobling til kort- og oljeselskapene. Gjelder din henvendelse deg og ditt forhold til et spesielt selskap ber vi deg om å ta kontakt med selskapet direkte. Kontaktdetaljer for de ulike bensinkortene finner du på for eksempel på detaljsiden for et bensinkort.

Bedrift

Bensinkort.no kan anbefale bensinkort til bedrifter. Kontakt oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. hvis du ønsker en anbefaling.

Kortselskaper

Banker og selskaper som tilbyr kort med drivstoffrabatt inviteres til å ta kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Enten det gjelder et bensinkort som burde ha vært med i vår database eller om det skulle være feil eller mangler ved informasjonen vi presenterer. Ta kontakt så vil vi ta stilling til dette og rette opp feil så fort som mulig.

All informasjon vil mottas med takk.

Om Nettbureau

  • Org.nr: Foretaksregisteret 997104854 MVA
  • Adresse: Colletts gate 10A, 0169 Oslo
  • E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Følg oss på Facebook

Følg oss gjerne på vår Facebookside.

Kontakt oss

Send oss en e-post

Sosiale medier: Facebook

Tjenester

Bensinkort.no gjør sammenligning av bensinkort enklere!


Sammenlign bensinkort