Ikon for bensintank

Bensinkort: Spar penger på drivstoff!

 

Spar dobbelt så mye på bensinstasjonen

Slik sparer du dobbelt så mye på bensinstasjonen

Med et enkelt triks kan du doble hvor mye du sparer på dine bensinstasjonbesøk i året.

Rabatt på butikkvarene

Leser du dette innlegget, har du trolig allerede et bensinkort med rabatt på drivstoffet du kjøper på pumpa (hvis ikke, kan du bestille det her). Det du derimot kanskje ikke var klar over, er at det også er mulig å få rabatt på alt det andre du kjøper på stasjonen.

Bensinkort.no har siden 2010 hatt den eneste komplette oversikten over drivstoffkort i Norge. Selv når siden ble startet, ble bensinstasjonene brukt til mye annet enn å kun kjøpe bensin. I tillegg til å selge bilrelaterte ting som vindusspylervæske og klassisk "bilfôr" som pølser og kaffe, er flere bensinstasjoner rene dagligvareforetningene med alt fra frossenpizza til DVD-filmer.

Spar penger på bensinstasjonen
Bli mer happy enn denne fyren: Spar penger ved å benytte to bensinkort når du handler varer og fyller drivstoff på bensinstasjonen.

Ikke se deg blind på øresrabatten

Mens det klassiske bensinkortet har en øres- eller prosentrabatt knyttet til prisen du betaler for bensin eller diesel, er det også enkelte kort som gir rabatt på alt som kjøpes på stasjonen. Hvis du bor nær en bensinstasjon og ofte handler der på søndager og andre ganger når andre butikker er stengt, kan det fort bli snakk om mye penger.

De kortene som har de høyeste rabattene, har gjerne en maksimal rabatt på 2000 kroner i året, men ved å bruke et kort til bensin og et annet til andre varer, kan du doble hvor mye du sparer. Selv uten beløpsgrensene er det mest rasjonelt å gjøre det sånn, siden et enkelt kort sjelden vil gi best rabatt på både bensin og andre varer.

Få det beste fra begge verdener

I skrivende stund er det FlexiVisa som gir høyeste rabatt på varer i butikk – 4 % – men det gir ikke nødvendigvis mest rabatt når du skal kjøpe selve drivstoffet. Det gjør derimot 365Direkte, i alle fall hvis du fyller tanken på Esso eller Esso Xpress. På disse stasjonene får du opptil 35 % mer i rabatt på bensin med 365Direkte enn med FlexiVisa. Med 365Direkte får du imidlertid ikke like høy rabatt på varer i Esso-butikk som FlexiVisa, ettersom de gir 3,65 %.

Heldigvis kan man få det beste fra begge verdener ved å kombinere to kort.

Har du andre tips til hvordan man kan spare mest mulig penger på bensinsstasjonen? Send oss en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Følg oss på Facebook

Følg oss gjerne på vår Facebookside.

Kontakt oss

Send oss en e-post

Sosiale medier: Facebook

Tjenester

Bensinkort.no gjør sammenligning av bensinkort enklere!


Sammenlign bensinkort